INSTITUT

Specijalistička ordinacija dentalne medicine za oralnu kirurgiju Stjepan Siber, dr. med. dent., spec. oralne kirurgije obavlja djelatnost iz oralne kirurgije što podrazumijeva sve operacije u usnoj šupljini osim malignih tumora.

 

TIM

Stjepan Siber rođen je 24. kolovoza 1980. u Osijeku gdje je završio svoje osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje. Godine 2005. diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te stekao zvanje doktora stomatologije. U prosincu 2006. godine zaposlio se u KBC-u Osijek, a 2008. upisao je doktorski studij na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koji je završio 2016. obranom doktorske disertacije pod naslovom Sudskomedicinski aspekti procjene boli nakon ozljede lice, čeljusti i usta. U listopadu 2015. godine upisao je kurikulum Specialist for Regeneration in Dental Implantology and Periodontology na Medicinskom fakultetu Charite u Berlinu koji je završio u rujnu 2016. godine. Od listopada 2016. zaposlenik je Specijalističke ordinacije dentalne medicine za oralnu kirurgiju Stjepan Siber. U listopadu 2017. godine izabran je u znanstveno zvanje znanstvenog suradnika.

USLUGE

Kod nas možete rješavati sve oralnokirurške probleme, a riječ je o (operacijskim) ekstrakcijama zuba, apikotomijama, cistektomijama, operacijama mekih tkiva, dentalnoj implantologiji, regeneraciji tvrdih i mekih tkiva (augmentaciji), podizanju dna sinusa, parodontološkim zahvatima (pokrivanje recesija, kiretaža).


Stručno predavanje i radionica “Koštana i mekotkivna regeneracija” Bejrut, travanj 2019.

Dr. sc. Stjepan Siber u travnju 2019. kao pozvani predavač održao je stručno predavanje i radionicu u Bejrutu na temu koštane i mekotkivne regeneracije. Velika je čast bila najpoznatijim libanonskim stomatolozima prikazati najnovije pristupe i rješenja kojima je cilj postići ponajprije zdravlje usne šupljine, ali i zadovoljstvo kod pacijenata.
Kako su izgledali radionice i predavanja, pogledajte u nastavku objave u vrhunski snimljenom videoprikazu!

 

 

Objavljeno 16.05.2019.